If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След смяната на термостата ми харчи ни повече ни помалко 12.777 / 100 градско! Преди смяната 20 / 100 и 14 / 100 извън градско.
п.п. Колега, на колко ти отваря термостата?
Има 2 модела , единия отваря на по ниска температура другия на по висока, 87 градуса, ако си взел по-ниско отварящият, е възможно от това да ти е вдигнала разхода
ами нямам идея,един модел казаха,че е в т и н кар,но ми загрява перфектно колата,няма нищо общо с преди
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Най широко разпространени за нашите са Vernet и BEHR като Vernet-а го давата да започва да отваря на 87 а BEHR-а на 92 .Справка TecDoc
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
хм,на мен в магазина ми предложиха 2 вида, отварящи на 84 и 87 градуса, данеби да са ти дали по ниско отварящият и пък тия 3 градуса да правят такава голяма разлика?
Абе кажете възможни причини да е висок разхода,много харчи бре мама и
Не съм сигурен ама за температурен датчик на инжекциона какво ще кажеш ?
Само преположение . Аз със подгряване сутрин и вечер ги докарвам до 13,5-14/100 сега .ГаЗ
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Последно след смяната на термостата падна под 11/100 на газ икономично градско каране до 2000-2500 оборота градско с подгряването сурин -палене на бензин и минаване на газ почти веднага ръчно .
Comment